המרק של דודה לאה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 בצל יבש בינוני
- 2 כפות שמן
- 1 ביצה
- מלח ופלפל
- 1 כף גדושה אבקת מרק בטעם עוף
- ½ 1 ליטר מים
- 1 חבילת אטריות ביצים
- 2 כפות סולת
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבצל לריבועים קטנים מאוד, מעבירים לסיר ומטגנים בשמן עד להזהבה.
- 2. טורפים ביצה, מתבלים במלח, ומוסיפים לסיר. מערבבים עד להשחמה קלה של הביצה. מטבלים במלח ופלפל .
- 3. מוסיפים את המים, אבקת מרק ומביאים לרתיחה .
- 4. מוסיפים את האטריות, מבשלים כ-5 דקות ומוסיפים בהדרגה, תוך כדי בחישה מתמדת את הסולת.
- 5. מבשלים 2-3 דקות נוספות ומגישים חם.