עוגת שוקולד למיקרוגל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 1/4 כוסות קמח תופח
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות שוקולית
- 2 כפות קקאו
- 1/4 כפית אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
- 1/2 כוס שמן
- 3 ביצים
- 1 כוס מים רותחים
- לציפוי:
- 2 כפות קקאו
- 2 כפות שוקולית
- 2 כפות סוכר
- פרוסת מרגרינה
- 3 כפות מים רותחים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים לעוגה.
- 2. מוסיפים את הביצים והשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים שוב.
- 3. מעבירים את הבלילה לתבנית פיירקס משומנת (מזכוכית) שמתאימה בגודלה למיקרוגל (אפשר גם להשתמש בתבנית חד פעמית מקרטון כי כמובן אסור להכניס נירוסטה למיקרו).
- מכניסים למיקרוגל ל-8 דקות בלבד! כן כן, כמו שקראתם 8 דקות!
- הכנת הציפוי:
- מערבבים את כל המצרכים ומחממים במיקרוגל. מערבבים טוב ויוצקים על העוגה המוכנה.