וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת צ'יפס

מתכון אהוב מאוד על ילדים.

מתכון מאת: שרה סמואל,denebom@walla.com

ציפס. מערכת וואלה
ציפס

מצרכים למתכון

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • בצל גדול
  • 5 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 3/4 כוס חלב
  • חופן גבינה צהובה מגורדת
  • מלח, פלפל
  • פפריקה מתוקה
  • כפית שום כתוש
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את תפוחי האדמה לרצועות ארוכות
  • 2. פורסים את הבצל לפרוסות
  • 3. מטגנים את תפוחי האדמה והבצל בשמן עמוק עד לקבלת צ'יפס, מוציאים ומצננים.
  • 4. טורפים בקערה עמוקה את הביצים, מוסיפים תוך כדי עירבוב את אבקת האפיה, השום, התבלינים הגבינה והחלב. מערבבים עד לקבלת בלילה.
  • 5. מוסיפים אל הבלילה את הצ'יפס עם הבצל, מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת היטב.
  • 6. אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת פשטידה שחומה (דומה לעוגה).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully