- 1. מניחים כל יחידת מלוואח בנפרד על הניילון בו הוא עטוף, להפשרה בטמפרטורת החדר.
-
- 2. מחממים תנור לחום של 150-180 מעלות.
-
- 3. מחממים בסיר שמן זית, ומוסיפים את הבשר הטחון, בצל, פטרוזיליה ותבלינים. מטגנים מעט ומפוררים את הבשר.
-
- 4. מניחים כף מתערובת הבשר במרכז כל מלוואח, ויוצרים צורה של טור בשר בגובה של ס"מ.
-
- 5. מקפלים כל מלוואח לחצי בעזרת הניילון עליו הוא מונח. מהדקים את השפה כך שהכיס שנוצר יהיה אטום לגמרי.
-
- 6. מסירים את הניילון מהמלוואח ומניחים בתבנית על נייר אפייה. מורחים את החלק העליון של המלווח בחלמון הטרוף ובוזקים שומשום.
-
- 7. חורצים 3 קווים קצרים בעזרת סכין על החלק העליון, כדי למנוע התפוצצות במהלך האפייה.
-
- 8. חורצים קווים באמצעות מזלג לאורך השפה המהודקת ליצירת מראה אסתטי ולהידוק נוסף של השפה.
-
- 9. אופים בתנור במשך 20-30 דקות.
-
- 10. מגישים חם עם רוטב אהוב.