וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק ירקות משתנה

מתכון מאת: א. ק.,asherk@margolin-bros.com

ירקות - אילוסטרציה. Artoday
ירקות - אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 75 גר' חמאה
  • 1/2 כפית גרעיני קימל
  • 1 ראש שום פרוס לפרוסות דקות
  • 300 גר' ירק: דלעת או קישואים, או תפוחי אדמה, או בטטות, או כרובית, או ברוקולי
  • 2.5 ליטר מרק עוף (אפשר גם מים)
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים את הקימל והשום, ומטגנים על אש נמוכה עד שהשום משחים.
  • 2. חותכים את הירק שבחרתם לקוביות (לא מומלץ לשלב מספר סוגים) ומוסיפים לסיר . מבשלים במשך 5 דק'.
  • 3. מוסיפים את מרק העוף ומבשלים במשך כשעה נוספת.
  • 4. טוחנים את הירקות במוט בלנדר - בתוך הסיר, מוסיפים מלח ופלפל טחון טרי.
  • 5. מגישים חם, עם קרוטונים מטוגנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully