עוגת כנאפה

מתכון מאת: נופר ניסים,nofarnisim@bezeqint.net
כנאפה. מערכת וואלה!
כנאפה

מצרכים

  • חצי קילו אטריות כנאפה
  • 1 חמאה מומסת
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. שמים את האטריות בתבנית ומפזרים מעל את החמאה. אופים בתנור במשך 15 דקות.
  • 2. מקציפים את השמנת והחלב עד לקבלת קצף אחיד. מוסיפים לחצי מכמות הכנאפה, מורחים שכבת קצפת נוספת ועליה שכבת כנאפה.
  • 3. ממיסים את הסוכר והמים עד לקבלת סירופ. מורחים את הסירופ על הכנאפה, עוטפים בנייר כסף ושמים במקרר למשך הלילה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully