וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לצ'ו הונגרי

הלצ'ו הוא הדבר הקרוב ביותר בהונגריה לשקשוקה המקומית שלנו. כאן אמנם אין ביצים, אבל יש אורז שנמס אל תוך הרוטב ומספק ארוחה ממלאת במיוחד

מתכון מאת: איל קרפל,karpmaster@walla.co.il

שקשוקה. נמרוד סונדרס
שקשוקה

מצרכים למתכון

  • שמן זית
  • שמן סויה
  • 4 פלפלים ירוקים
  • 4-5 עגבניות רכות
  • 1 בצל
  • 3 שיני שום
  • 1/3 כוס אורז שטוף
  • 3 כפות אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל
  • מעט פפריקה אדומה חריפה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות. מנקים כל פלפל מהגרעינים וחותכים לרצועות דקות באורך של 2-1 ס"מ.
  • 2. שמים שמן זית וסויה בסיר גדול עם מכסה, ומטגנים את הבצל על אש בינונית עד שמתרכך, כ-2 דקות בערך.
  • 3. מוסיפים את הפלפלים והשום. מכסים ומבשלים 3 דקות. מערבבים מדי פעם. מוסיפים את העגבניות ומבשלים 3 דקות נוספות.
  • 4. מוסיפים את האורז, אבקת המרק, מלח ופלפל לפי הטעם ופפריקה. מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה שהאורז מתרכך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully