וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק חומוס איטלקי

האיטלקים אוהבים מאוד להשתמש בסוגים שונים של שעועית וחומוס. את המרק הזה כדאי מאוד לשמור ליום חורף חורפי במיוחד, כי הוא ממלא מאוד ומחמם את הבטן.

מתכון מאת: רוזי גנון,lovegnon@aol.com

מרק חומוס. מיקלה,
מרק חומוס/מיקלה

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות גרגרי חומוס
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 בצלים, קצוצים דק
  • 6 שיני שום, קצוצות דק
  • 3 עגבניות, קלופות וקצוצות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 8-6 כוסות מרק עוף צח
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כוס אטריות ביצים דקות ביותר

אופן ההכנה

  • 1. משרים את גרגרי החומוס במים למשך לילה. מסננים.
  • 2. מחממים בסיר את השמן ומאדים את הבצל ובשום במשך 10 דקות. מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה והחומוס, מכסים, ומאדים 10 דקות נוספות.
  • 3. מוסיפים את מרק העוף, מלח, פלפל והפפריקה, ומביאים לרתיחה.
  • 4. בעזרת כף גדולה מסירים את הקצף שהצטבר. מכסים, ומבשלים על אש קטנה כשעתיים, עד שהחומוס רך.
  • 5. לפני ההגשה, מוסיפים למרק הרותח את האטריות, ומבשלים 10 דקות. מגישים עם לחם ושום קלוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully