מלית פרג ודבש לאוזני המן
מתכון כאדיבות מועצת הדבש.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ¾ כוס חלב (או מים)
- 100 גרם פרג טחון
- 50 גרם חמאה
- 1/3 כוס סוכר
- 4 כפות דבש
- 4 כפות פירורי לחם
- 2 כפות צימוקים
- 2 כפות אגוזים קצוצים
- 1 כפית קינמון
- קורט ציפורן טחון
אופן ההכנה
- מרתיחים את החלב (או המים) ומוסיפים את הפרג. מבשלים תוך בחישה עד שהפרג סופח את כל הנוזלים. מסירים מהאש, מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב.