סלט כרוב אדום חם
מתכון מפורום האוכל של וואלה!.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כרוב אדום במשקל 500 גרם חתוך לרצועות
- כוס יין אדום
- 100 מ"ל ציר עוף
- בצל אחד
- תפוח עץ גדול מגורר
- כף דבש (רצוי לבנדר)
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. משרים את הכרוב ביין למשך שעתיים.
- 2. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הכרוב, הציר ותפוח העץ ומבשלים על אש בינונית עם מכסה חצי פתוח למשך שעה או עד להתרככות הכרוב ואידוי מרבית הנוזלים.
- 3. מוסיפים את הדבש ומתבלים במלח ופלפל. ניתן לקשט במעט עירית קצוצה.