מרק עגבניות בייתי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 עגבניות רכות או שימורים של עגבניות מרוסקות
- בצל גדול
- 2 כפות רסק עגבניות
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- 2 כפות אורז
- 5 כוסות מים
- שמן לטיגון
- מלח פלפל
- קצת כמון
אופן ההכנה
- 1. משרים את העגבניות במים חמים. מרסקים את העגבניות בפומפיה.
- 2. פורסים את הבצל לפרוסות בינוניות. בסיר מטגנים את פרוסות הבצל המופרדות עד הזהבה.
- 3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק עגבניות. מוסיפים 5 כוסות מים, מלח, פלפל, קצת כמון ואבקת מרק עוף. מביאים לרתיחה.
- 4. ממשיכים לבשל 40 דקות. מוסיפים את האורז ומבשלים עוד 15 דקות.
- 5. יש אפשרות לדלל אחרי הבישול את המרק לפי הרצון. כדאי להגיש עם קרוטונים.