- 1. מחממים שמן זית במחבת וממיסים חמאה.
-
- 2. ממליחים ומפלפלים את העוף, טובלים בקמח ומנערים. מטגנים במחבת עד שמשחים מכל צד (על אש בינונית). מוצאים מהמחבת ומניחים בצלחת בצד.
-
- 3. באותה מחבת מטגנים שום, בצל וג'ינג'ר כדקה. מוסיפים ציר עוף, מיץ לימון וגרדת לימון.
-
- 4. מבשלים על אש גבוהה עד שהנפח מצטמצם לשליש ומחזירים את העוף לחימום קל. לא שוכחים להוסיף את המיצים מהצלחת.
-
- 5. מוציאים את העוף, מסירים מהאש ומוסיפים כף חמאה נוספת עד שנמסה, יוצקים מהרוטב על העוף ומפזרים מהעשבים הירוקים.
-
- גיוונים: אפשר להחליף את הג'ינג'ר בפטריות ולהחליף את מיץ וקליפת הלימון ביין אדום.