וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה עוף ברוטב לימון וג'ינג'ר

מתכון של יוחאי מפורום וואלה! אוכל

מתכון מאת: מערכת וואלה

שורש גינגר. Artoday
שורש גינגר

מצרכים למתכון

  • חצי חזה עוף לכל סועד
  • קמח
  • שמן זית
  • 2 כפות חמאה
  • ציר עוף (או מים חמים עם אבקת מרק בערך כוס)
  • 1 בצל שאלוט קצוץ דק
  • כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • חצי כפית גרדת לימון
  • מיץ מחצי לימון
  • כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת וממיסים חמאה.
  • 2. ממליחים ומפלפלים את העוף, טובלים בקמח ומנערים. מטגנים במחבת עד שמשחים מכל צד (על אש בינונית). מוצאים מהמחבת ומניחים בצלחת בצד.
  • 3. באותה מחבת מטגנים שום, בצל וג'ינג'ר כדקה. מוסיפים ציר עוף, מיץ לימון וגרדת לימון.
  • 4. מבשלים על אש גבוהה עד שהנפח מצטמצם לשליש ומחזירים את העוף לחימום קל. לא שוכחים להוסיף את המיצים מהצלחת.
  • 5. מוציאים את העוף, מסירים מהאש ומוסיפים כף חמאה נוספת עד שנמסה, יוצקים מהרוטב על העוף ומפזרים מהעשבים הירוקים.
  • גיוונים: אפשר להחליף את הג'ינג'ר בפטריות ולהחליף את מיץ וקליפת הלימון ביין אדום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully