סלסת אבוקדו
סלסת אבוקדו- מתכון של השף ירון קסטנבוים מ'פוד ארט' למטבל לחטיף 'דורריטוס'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כפות בצל סגול קצוץ קטן
- 1-2 פלפל ירוק חריף
- 1-2 כפות כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה)
- 1-1.5 כפיות מלח
- מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. חורכים את הפלפל החריף בגריל פחמים וקוצצים לחתיכות קטנות בלי גרעינים.
- 2. שמים את כל החומרים בקערת נירוסטה, מערבבים היטב מגישים.
- מתכון ל-2 כוסות