וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלסת מנגו, בננות ופלפל צהוב

מתכון של השף ירון קסטנבוים למטבל לחטיף 'דורריטוס'

מתכון מאת: מערכת וואלה

מטבל סלסלת נקטרינות ( עילית אזולאי ).
מטבל סלסלת נקטרינות ( עילית אזולאי )

מצרכים למתכון

  • 2 יחידות מנגו טרי בשל
  • 1 בננה בשלה קלופה
  • 2 פלפלים צהובים
  • 1 פלפל ירוק חריף טרי קצוץ קטן ללא גרעינים
  • ¼ כוס מיץ ליים טרי או לימון
  • ¼ כוס שמן זית עדין או שמן חמניות איכותי
  • 1 כף מכל סוג פטרוזיליה וכוסברה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • בקיץ ניתן להחליף המנגו ב-4 נקטרינות או 4 אפרסקים

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את המנגו, מגלענים וקוצצים לקוביות קטנות. קולפים את הבננה וקוצצים לקוביות קטנות.
  • 2. משחירים את הפלפלים הצהובים על גריל פחמים או להבה, קולפים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות.
  • 3. מעבירים את כל החומרים לקערת נירוסטה, מערבבים היטב, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully