פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלסת מנגו, בננות ופלפל צהוב

      מתכון של השף ירון קסטנבוים למטבל לחטיף 'דורריטוס'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מטבל סלסלת נקטרינות ( עילית אזולאי ) (יח
      מטבל סלסלת נקטרינות ( עילית אזולאי ) (יח"צ)

      מצרכים

      • 2 יחידות מנגו טרי בשל
      • 1 בננה בשלה קלופה
      • 2 פלפלים צהובים
      • 1 פלפל ירוק חריף טרי קצוץ קטן ללא גרעינים
      • ¼ כוס מיץ ליים טרי או לימון
      • ¼ כוס שמן זית עדין או שמן חמניות איכותי
      • 1 כף מכל סוג פטרוזיליה וכוסברה
      • מלח ופלפל שחור גרוס
      • בקיץ ניתן להחליף המנגו ב-4 נקטרינות או 4 אפרסקים

      אופן ההכנה

      • 1. קולפים את המנגו, מגלענים וקוצצים לקוביות קטנות. קולפים את הבננה וקוצצים לקוביות קטנות.
      • 2. משחירים את הפלפלים הצהובים על גריל פחמים או להבה, קולפים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות.
      • 3. מעבירים את כל החומרים לקערת נירוסטה, מערבבים היטב, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

      מתכונים נוספים

      סלסת מנגו, בננות ופלפל צהוב
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -