סלסת מנגו, בננות ופלפל צהוב
מתכון של השף ירון קסטנבוים למטבל לחטיף 'דורריטוס'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 יחידות מנגו טרי בשל
- 1 בננה בשלה קלופה
- 2 פלפלים צהובים
- 1 פלפל ירוק חריף טרי קצוץ קטן ללא גרעינים
- ¼ כוס מיץ ליים טרי או לימון
- ¼ כוס שמן זית עדין או שמן חמניות איכותי
- 1 כף מכל סוג פטרוזיליה וכוסברה
- מלח ופלפל שחור גרוס
- בקיץ ניתן להחליף המנגו ב-4 נקטרינות או 4 אפרסקים
אופן ההכנה
- 1. קולפים את המנגו, מגלענים וקוצצים לקוביות קטנות. קולפים את הבננה וקוצצים לקוביות קטנות.
- 2. משחירים את הפלפלים הצהובים על גריל פחמים או להבה, קולפים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות.
- 3. מעבירים את כל החומרים לקערת נירוסטה, מערבבים היטב, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.