- 1. מטגנים את הבצל עם כף חמאה עד להזהבה.
-
- 2. מוסיפים את הכבד וממשיכים בטיגון עד שהכבד כמעט מוכן.
-
- 3. מוסיפים את המלח והפלפל הגרוס לפי הטעם. מורידים מהאש.
-
- 4. בקערה בצד מחממים את הברנדי עד לכמעט רתיחה.
-
- 5. מוסיפים את הג'לטין ומערבבים למניעת גושים.
-
- 6. מוסיפים את הכבד והבצל לקערה עם הגלטין המדולל ומוסיפים את שארית החמאה. טוחנים במעבד מזון למחית חלקה.
-
- 7. על תבנית אינגליש קייק מניחים נייר פרגמנט משומן במעט שמן או חמאה, ושופכים עליו את הכבד. סוגרים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-12 שעות.
-
- 8. מכינים את הריבה: קוצצים את התאנים דק ומרתיחים עם המים. מוסיפים את כל המצרכים לריבה ומקררים בטמפ' החדר.
-
- 9. כשהפטה קר הופכים את התבנית על קרש חיתוך , מורידים את נייר הפגרמנט ופורסים לפרוסות.
- להגשה: יוצקים על 2 פרוסות 1-2 כפיות ריבה לפי הטעם.
-
- חומרים ל-5 מנות