מתכונים חמים

רוטב ברביקיו לספריבס

כשמכינים ספריבס, חשוב שהנתח עצמו יהיה איכותי, אך לא פחות שהרוטב שעוטף אותו יהיה עמוק וטעים. אופיר ג'ובני, מ "NG" בר בשר בנווה צדק עם מתכון לרוטב ברביקיו לספריבס.

מתכון מאת: אופיר ג'ובני, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

השף אופיר גובאני ממסעדת NG

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 כוסות קטשופ
  • 2 כפות רוטב סויה כפות דבש
  • 3 שיני שום כתושות
  • כף שורש זנגביל מגורד
  • 2 כפות דבש
  • ½ כוס שרי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את כל החומרים.
  • 2. שמים את הספריבס בתוך סיר יחד עם הרוטב ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-20 דקות נוספות. מזיזים והופכים את הספריבס כל כמה דקות בכדי לוודא בישול אחיד.
  • 3. מעבירים בניילון נצמד. בזמן הצלייה על הגריל מברישים ברוטב הברביקיו הנותר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully