רוטב ברביקיו לספריבס
כשמכינים ספריבס, חשוב שהנתח עצמו יהיה איכותי, אך לא פחות שהרוטב שעוטף אותו יהיה עמוק וטעים. אופיר ג'ובני, מ "NG" בר בשר בנווה צדק עם מתכון לרוטב ברביקיו לספריבס.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות קטשופ
- 2 כפות רוטב סויה כפות דבש
- 3 שיני שום כתושות
- כף שורש זנגביל מגורד
- 2 כפות דבש
- ½ כוס שרי
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב את כל החומרים.
- 2. שמים את הספריבס בתוך סיר יחד עם הרוטב ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-20 דקות נוספות. מזיזים והופכים את הספריבס כל כמה דקות בכדי לוודא בישול אחיד.
- 3. מעבירים בניילון נצמד. בזמן הצלייה על הגריל מברישים ברוטב הברביקיו הנותר.