עוגת פרג עם שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם פרג טחון
 - 1 כוס יין אדום
 - 4 ביצים
 - 1/2 1 כוסות סוכר
 - 1 סוכר וניל
 - 1 כוס שמן
 - 1 כוס קוקוס
 - 1 כוס קמח תופח
 - לציפוי:
 - 4 כפות קקאו
 - 6 כפות סוכר
 - 10 כפות מים
 - 50 גרם מרגרינה
 - אגוזי מלך קצוצים לקישוט
 
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפרג והיין על להבה נמוכה כשתי דקות.
 - 2. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים, כוס וחצי סוכר וסוכר וניל. מפסיקים את ההקצפה ומוסיפים שמן, קוקוס וקמח. ממשיכים להקציף עוד שתי דקות.
 - 3. מוסיפים את הפרג ומערבבים היטב.
 - 4. משמנים תבנית בינונית, מעבירים אליה את התערובת ואופים בחום של 150 מעלות כ-50 דקות.
 - 5. מכינים את הציפוי: מבשלים את כל החומרים עד לרתיחה. שופכים על העוגה כשהיא עדיין חמה. אפשר לקשט באגוזי מלך קצוצים.
 
