וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת פרג עם שוקולד

מתכון מאת: דורין,dz2005@walla.com

עוגת שוקולד. Artoday
עוגת שוקולד

מצרכים למתכון

  • 200 גרם פרג טחון
  • 1 כוס יין אדום
  • 4 ביצים
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס קמח תופח
  • לציפוי:
  • 4 כפות קקאו
  • 6 כפות סוכר
  • 10 כפות מים
  • 50 גרם מרגרינה
  • אגוזי מלך קצוצים לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפרג והיין על להבה נמוכה כשתי דקות.
  • 2. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים, כוס וחצי סוכר וסוכר וניל. מפסיקים את ההקצפה ומוסיפים שמן, קוקוס וקמח. ממשיכים להקציף עוד שתי דקות.
  • 3. מוסיפים את הפרג ומערבבים היטב.
  • 4. משמנים תבנית בינונית, מעבירים אליה את התערובת ואופים בחום של 150 מעלות כ-50 דקות.
  • 5. מכינים את הציפוי: מבשלים את כל החומרים עד לרתיחה. שופכים על העוגה כשהיא עדיין חמה. אפשר לקשט באגוזי מלך קצוצים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully