מוס שוקולד בשכבות סטייל מילקי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גר' שוקולד מריר
- 50 גר' חמאה
- 2 כפות חלב
- 1 שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את השוקולד החלב והחמאה על גבי אדים או במיקרו בדרגת חום נמוכה.
- 2. מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- 3. מקפלים את הקצפת לתוך השוקולד המומס עד שהכל מתמזג למוס אחיד.
- 4. מעבירים לכלים אישיים ומצננים במקרר כ 6 שעות.
- גיוונים:
- * אפשר לזרות למעלה שוקולד מגורר מריר, חלב או לבן או כולם ביחד.
- * אפשר להכין עוד קצפת ולהוסיף עוד שכבה לבנה כמו במילקי.
- * אפשר להכין מוס מאינסטנט פודינג וניל, שמנת מתוקה וחלב ולשחק עם שכבות של חום ולבן.