- 1. שוברים את הנשיקות לחתיכות קטנות. לוקחים כוסיות או קעריות אישיות שקופות ומניחים את שברי הנשיקות בתחתיתן.
-
- 2. מערבבים את הפריגת והחלב המרוכז.
-
- 3. מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתערובת את הפריגת ואת החלב המרוכז עד לקבלת קרם בעל צבע אחיד.
-
- 4. יוצקים את הקרם על שברי הנשיקות ומקפיאים.
-
- גיוונים:
- * במקום נשיקות אפשר "לרפד" את הכוסיות בעוגיית שוקולד צ'יפס, בשברי עוגיות חמאה או בישקוטים.
-
- * אפשר להחליף את טעם פירות היער במנגו או בתפוזים או להשתמש ברסק תפוחים במקום פריגת.
-
- * אפשר לעטר למעלה בקוקוס, שוקולד לבן או מריר מגורר, להניח נשיקה שלמה צבעונית, לתקוע "גלילית" או להשאיר נקי