וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת תירס ופטריות

מתכון מאת: עינבי,einavinavi@walla.com

תירס. מערכת וואלה
תירס

מצרכים למתכון

  • 1 מיכל שמנת לאפיה ולבישול
  • 2 ביצים
  • בצק עלים מרודד
  • בצל גדול
  • כוס גרעיני תירס
  • 3/4 כוס פטריות שמפיניון חתוכות
  • 200 גר' קצ'קבל

אופן ההכנה

  • 1. מרדדים בצק עלים לעובי של 3 מ"מ ונועצים בו שיני מזלג שלא יתנפח באפיה. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הבצק כ-20 דקות.
  • 2. מטגנים את הבצל והפטריות. שמים בקערה את מיכל השמנת, הביצים, התירס ותערובת הבצל והפטריות. מוסיפים את הקצ'קבל ומשאירים מעט לפיזור מעל הפשטידה. מתבלים במלח ופלפל ושופכים את התערובת על הבצק האפוי, מפזרים מעל קצ'קבל ומכניסים לאפיה של כ-40 דקות לתנור ב160 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully