וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בראוניז קומבינת שוקולד

מתכון מאת: דור שוורץ & עדי יהלומי,dor_schwartz@yahoo.com

שוקולד בצורת לב. Artoday
שוקולד בצורת לב

מצרכים למתכון

  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 185 גרם חמאה
  • 3 ביצים שלמות
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 3/4 כוס קמח
  • 1 חבילת שוקולד חלב
  • 1 חבילת שוקולד לבן
  • 1 נייר פרגמנט
  • 1 תבנית 22 מרובעת/ מלבנית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה (אפשר בסיר או במיקרוגל).
  • 3. מערבלים במהירות נמוכה במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים לתערובת הביצים את השוקולד והקמח ומערבלים במהירות נמוכה/בינונית עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 4. שוברים את שתי חבילות השוקולד לקוביות. חוצים כל קוביה לחצי ומוסיפים לתערובת המוכנה. לא לערבל!.
  • 5. מותחים את נייר הפרגמנט בתבנית ומשמנים אותו היטב. שופכים את התערובת לתבנית ומיישרים לגובה אחיד.
  • 6. מכניסים לתנור ל-30 דקות. הסוד הוא לא לאפות עד שהכל מתייבש, אלא להשאיר את העוגה דביקה קצת. בגמר האפיה מוציאים מהתנור ומניחים להתקררר.
  • 7. מוציאים עם נייר הפרגמנט מהתבנית וחותכים לקוביות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully