- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
 - 
 - 2. ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה (אפשר בסיר או במיקרוגל).
 - 
 - 3. מערבלים במהירות נמוכה במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים לתערובת הביצים את השוקולד והקמח ומערבלים במהירות נמוכה/בינונית עד לקבלת מרקם אחיד.
 - 
 - 4. שוברים את שתי חבילות השוקולד לקוביות. חוצים כל קוביה לחצי ומוסיפים לתערובת המוכנה. לא לערבל!.
 - 
 - 5. מותחים את נייר הפרגמנט בתבנית ומשמנים אותו היטב. שופכים את התערובת לתבנית ומיישרים לגובה אחיד.
 - 
 - 6. מכניסים לתנור ל-30 דקות. הסוד הוא לא לאפות עד שהכל מתייבש, אלא להשאיר את העוגה דביקה קצת. בגמר האפיה מוציאים מהתנור ומניחים להתקררר.
 - 
 - 7. מוציאים עם נייר הפרגמנט מהתבנית וחותכים לקוביות