מתכונים חמים

לזנייה קישואים

מתכון מאת: karin hoffman,ben_lavi@zahav.net.il
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

חיתוך קישואים

מחשבון המרות

מצרכים

  • 4 קישואים בינונים
  • 1 בצל בינוני
  • כף אבקת מרק
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 1 קוטג'
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה מתוקה
  • עלי לזניה
  • גבינה צהובה מגוררת
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עד שיזהיב קלות.
  • 2. חותכים הקישואים לקוביות-גסות, מוסיפים לבצל ומאדים מעט. מוסיפים את השמנת ואבקת המרק ומערבבים עד שהשמנת תתייצב ותהפוך לסמיכה. מניחים בצד.
  • 3. מעבירים את שאר המצרכים לקערה. מוסיפים את בלילת הקישואים ומערבבים.
  • 4. מניחים על תבנית משומנת בסיס של עלי לזניה, שופכים מחצית מכמות הבלילה, מניחים שוב עלי לזניה ושופכים את שארית הבלילה שנותרה. מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים לתנור בחום בינוני -גבוה עד שהלזניה תשחים!

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully