לזנייה קישואים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 קישואים בינונים
- 1 בצל בינוני
- כף אבקת מרק
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
- 1 קוטג'
- 1 שמנת חמוצה
- 1 גבינה לבנה 5%
- 2 ביצים
- מלח
- פלפל
- פפריקה מתוקה
- עלי לזניה
- גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עד שיזהיב קלות.
- 2. חותכים הקישואים לקוביות-גסות, מוסיפים לבצל ומאדים מעט. מוסיפים את השמנת ואבקת המרק ומערבבים עד שהשמנת תתייצב ותהפוך לסמיכה. מניחים בצד.
- 3. מעבירים את שאר המצרכים לקערה. מוסיפים את בלילת הקישואים ומערבבים.
- 4. מניחים על תבנית משומנת בסיס של עלי לזניה, שופכים מחצית מכמות הבלילה, מניחים שוב עלי לזניה ושופכים את שארית הבלילה שנותרה. מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים לתנור בחום בינוני -גבוה עד שהלזניה תשחים!