פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לזניה אלפרדו

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לזניה (Artoday)
      לזניה (Artoday)

      מצרכים

      • 9 דפי לזניה
      • 150 גרם פרמז'ן
      • 70 גרם חמאה
      • 2 כפות קמח
      • 3 כוסות חלב
      • 1 כפית מלח
      • 1 כפית אגוז מוסקט מגורר
      • 500 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות ללא הרגל
      • 2 שיני שום כתושות
      • 2 כפות פטרוזיליה
      • 1 כף שמן
      • מלח,פלפל טחון טרי

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים בשמן את הפטריות כ-10 דקות ומתבלים במלח ופלפל, לקראת סוף הטיגון מוסיפים את השום והפטרוזיליה.
      • 2.מכינים את הרוטב: בסיר בינוני ממיסים את החמאה, מוסיפים קמח תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, מוסיפים לסירוגין את החלב ובוחשים היטב שלא יהיו גושים כרבע שעה עד שמסמיך.
      • 3. מוסיפים מלח ואגוז מוסקט. טועמים ומתקנים תיבול.
      • 4. בפיירקס משומנת בחמאה מניחים עלי לזניה, מעליהם פטריות, רוטב וגבינה מגוררת וכך הלאה שלוש שכבות. בסוף שופכים את יתרת הרוטב והגבינה .
      • 5. אופים בחום בינוני כ-20 דקות.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -