פסטה ברוטב שמנת וקארי
מתכון באדיבות פסטה 'ברילה'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 250 גר' ספגטי (מומלץ מס' 5 של 'ברילה')
- 1 מכל שמנת מתוקה
- 2 שיני שום
- מלח
- כפית קארי
- 20 גר' חמאה
- פפריקה חריפה
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- 2. ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים 2 דק'.
- 3. מוסיפים את השמנת, המלח, הפפריקה, הקארי ומבשלים במשך 3-5 דק' על אש נמוכה. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים מיד. ניתן לפזר פרמזן.