וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לפתן תותים עם תפוחים ואגסים

מתכון מאת: איריס מאיר,gil_m@bezeqint.net

תפוחים. Artoday
תפוחים

מצרכים למתכון

  • 4 אגסים חתוכים לרבעים
  • 2 תפוחי עץ חתוכים ולרבעים
  • 10 תותים חצויים
  • 10 כפות כמו סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • סיר בנפח 4 ליטר
  • מים מהברז כמעט עד הסוף לאחר הוספת הפירות

אופן ההכנה

  • 1. שמים בסיר את הסוכר, סוכר וניל ופירות. מכסים במים כמעט עד הסוף.
  • 2. מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה. מקטינים את האש ומבשלים עוד רבע שעה. מצננים ומקררים במקרר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully