מתכונים חמים

סלט חצילים ופלפלים ברוטב עגבניות

חצילים ופלפלים, הזוג המלכותי, בסלט טעים עם רוטב.

מתכון מאת: סמדר ולטר ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט חצילים ופלפלים ( סמדר ולטר )

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חציל גדול
  • 3 פלפלים אדומים
  • 2 עגבניות, אפשרי שיהיו רכות
  • קופסה בינונית של רסק עגבניות (260 גרם)
  • 3 כפות שמן רגיל או שמן זית
  • 4 שיני שום
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כפית סחוג או טבסקו, אפשר להוסיף עוד אם אוהבים חריף
  • 1 כף חומץ
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את החציל, מבלי לקלוף, לקוביות בינוניות. חותכים את הפלפלים והעגבניות לקוביות בינוניות. פורסים את השום לפרוסות דקות.
  • 2. מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה ומוסיפים את החציל. מטגנים עד שמתרכך מעט, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים-מאדים עד שהכול רך. מעבירים לכלי.
  • 3. באותה מחבת מחממים כף שמן, מוסיפים את העגבניות, רסק, שום, מים, סחוג או טבסקו, חומץ, סוכר, מלח ופלפל. מערבבים ומטגנים כ-3-5 דקות, עד שמתקבל רוטב אחיד. מערבבים בעדינות עם הפלפלים והחצילים. מגישים מיד, חם, או מצננים ושומרים במקרר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully