וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בטטות אפויות

מתכון מאת: סימה,simoush@walla.co.il

בטטות. מערכת וואלה
בטטות

מצרכים למתכון

  • 2 בטטות גדולות ( או לפי כמות האנשים)
  • 1 בצל גדול פרוס לפרוסות
  • אבקת מרק עוף או בטעם פטריות
  • שמן זית לפי הטעם
  • כמון לפי הטעם
  • תבלין גריל עוף
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הבטטות על הגז, עד שיתרככו. בינתיים מטגנים את פרוסות הבצל (מומלץ בשמן זית) עד להשחמה.
  • 2. חותכים את הבטטות לריבועים ומניחים על נייר אפיה, בתבנית. מעל הבטטות שופכים את שמן הזית, אבקת המרק, כמון, תבלין גריל עוף ומלח.
  • 3. מערבבים מעט עם הידיים ומוסיפים מעל הבטטות את הבצל המטוגן בצורה מפוזרת, יחד עם השמן שבו טוגנו. אפשר להוסיף רוזמרין מעל.
  • 4. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות, במשך 15 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully