חצי פרגית על מצע חצילים בסויה
פרגיות- מתכון של חברת "ליוונט" ו"באר טוביה עופות איכות"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 חצאי פרגיות מבית "עופות איכות באר טוביה"
- 1 חציל קלוי חתוך לקוביות
- ¼ כוס שמן זית
- 6 כפות סויה
- ½ כפית ג'ינג'ר מסוכר גרוס
- 1 פלפלון חריף
- 2 יחידות בצל ירוק
- 2 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
- 1. משטחים את הפרגית ומטגנים משני הצדדים בשמן הזית.
- 2. במקביל מערבבים את החצילים עם פלפל חריף, שום, סויה, סוכר, ג'ינג'ר ובצל ירוק קצוץ. מניחים על צלחת הגשה.
- 3. מניחים את חצי הפרגית החמה מעל ומגישים מיד בעיטור בצל ירוק.