וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בטטה אפויה

מתכון של השף ויקטור כהן עבור "דורות – מוצרי שום ותיבול"

מתכון מאת: מערכת וואלה

בטטות. Artoday
בטטות

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 4 יח' בטטה אדומה ויפה או 4 פרוסות בעובי 2 ס"מ
  • 4 כפות דבש
  • 4 קוביות ג'ינג'ר דורות
  • 4 כפות סוכר חום
  • קינמון
  • 4 פיסות נייר כסף לעטיפת המנה
  • מעט פלפל שחור (רק לעקיצה)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הדבש והג'ינג'ר. מניחים במרכז כל פיסת נייר מנת בטטה ומעל יוצקים את תערובת הדבש והג'נג'ר.
  • 2. מפזרים מעל הבטטה את הסוכר, מעט פילפל ומעט קינמון סוגרים ואופים בתנור חם ב –°200 במשך 15 דק' וממשיכים עוד כ 30 דק' בחום °160.
  • אם הבטטה שלמה מומלץ לחרוץ שתי וערב, לספיגת הטעמים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully