וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת ירקות וגבינה

מתכון מאת: נעם בן צבי,noambz1@walla.co.il

ירקות - אילוסטרציה. Artoday
ירקות - אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • חבילה של בצק עלים
  • חבילה של לקט ירקות (מומלץ: גזר, כרובית ברוקולי)
  • 150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • 150 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • ביצה
  • שומשום

אופן ההכנה

  • 1. משטחים את בצק העלים על תבנית גדולה (רצוי שהבצק יהיה דק ככל האפשר).
  • 2. מבשלים את לקט הירקות לפי הוראות היצרן. מסננים ושופכים לקערה גדולה. מוסיפים את הגבינות המגוררות לירקות ומערבבים.
  • 3. שופכים את התערובת על בצק העלים ומשטחים.
  • 4. לוקחים בצק עלים וחותכים לרצועות.
  • מסדרים את הרצועות בצורה של שתי וערב על הירקות.
  • מורחים ביצה על הבצק ומפזרים שומשום. שמים בתנור בחום בינוני עד גבוה לכ- חצי שעה. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully