וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת תרד עם גבינה

לארוחת בוקר מפנקת, לבראנץ' או סתם כשמתחשק פשטידה כבדה ועשירה בטעמים. הגבינות משתדכות בצורה מושלמת לתרד, וכף של גרגירי כוסברה יכולה לחולל פלאים.

מתכון מאת: סוסנה דגן, מערכת וואלה

פשטידת תרד. דן לב,
פשטידת תרד/דן לב

מצרכים למתכון

  • 1 חב' גבינה לבנה כנען
  • 1 חב' גבינה ברינזה
  • 800 גר' תרד קפוא
  • 3 בצל יבש
  • 4 ביצים מס' 2
  • 1 כוס קמח מצה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף גרגרי כוסברה (טחון)
  • 1 גביע שמנת צמחית
  • 1 חב' אבקת אפייה
  • 1 כף פירורי לחם

אופן ההכנה

  • 1.לפורר את הגבינות ולערבב יחד עם יתר המצרכים בקערה גדולה, פרט לקמח מצה, התרד ופירורי הלחם.
  • 2.את התרד לטגן (ללא שמן) קלות במחבת טפלון עד שיתאדו המים.
  • 3. להעביר את התרד לקערה עם יתר המצרכים ולערבב היטב.
  • 4. בתבנית עגולה מס' 26 או מס' 28 בהתאם לכמות, למרוח מעט מרגרינה ומעל לפזר פירורי לחם ולנער את התבנית.
  • 5. את עיסת הגבינה ליצוק לתבנית ולאפות בחום בינוני במשך 3/4 השעה עד שעה.
  • 6. ניתן להוסיף 5 קוביות קטנות של מרגינה מפוזרות מעל העיסה לפני שמכניסים את התבנית לתנור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully