סלט כרוב אפונה וצנובר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרוב בינוני
- 1 שקית אפונה עדינה (קפואה)
- 100-150 גרם צנוברים
- 1/3 כוס חומץ
- 1/3 כוס סוכר
- 1/3 כוס שמן
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הכרוב לחתיכות דקות.
- 2. מפשירים את האפונה לטמפרטורת החדר.
- 3. קולים את הצנוברים.
- 4. מערבבים את כל המצרכים יחדיו (כולל השמן חומץ והסוכר)
- מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- 5. מקררים למשך 4-6 שעות לכל הפחות.