וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט כרוב אפונה וצנובר

מתכון מאת: פולי,folie1@WALLA.COM

כרוב. Artoday
כרוב

מצרכים למתכון

  • 1 כרוב בינוני
  • 1 שקית אפונה עדינה (קפואה)
  • 100-150 גרם צנוברים
  • 1/3 כוס חומץ
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הכרוב לחתיכות דקות.
  • 2. מפשירים את האפונה לטמפרטורת החדר.
  • 3. קולים את הצנוברים.
  • 4. מערבבים את כל המצרכים יחדיו (כולל השמן חומץ והסוכר)
  • מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 5. מקררים למשך 4-6 שעות לכל הפחות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully