- 1. לוקחים קערה שמתאימה למיקרו: שוברים את השוקולד, מפזרים את הקפה ושופכים את המים החמים (כך שכל האבקה תירטב).
-
- 2. מכניסים את הקערה למיקרו ומחממים בערך 10-30 שניות (עד שלא נשאר שוקולד מוצק, או רק קצת).
-
- 3. שוברים את הביצים ומפרידים בין החלמון לחלבון.
- לוקחים את החלבונים ומקציפים עם חצי-2/3 כוס סוכר.
-
- 4. את החלמונים טורפים עם תמצית וניל וכמה כפות סוכר.
-
- 5. מוסיפים את החלמון לתמצית השוקולד ומקציפים ביחד עד שלא יהיו גושים והתערובת תהיה אחידה.
-
- 6. מוסיפים את הקצפת לשוקולד בשיטת העטיפה.
-
- 7. מכניסים את הכל לתוך תבנית גדולה ולתנור לחום בינוני. 40-70 דקות (עד שהעוגה נהיית מוצקה-אבל פריכה במיוחד).