עוגת ביסקוויטים וקפה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כוס קפה ללא חלב
- 2 חבילות ביסקוויטים
- 1 חבילת שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
- 1 חבילה פודינג וניל
אופן ההכנה
- 1. משמנים את התבנית בקצת מרגרינה. מכינים בצלחת קפה.
- 2. טובלים את הביסקוויטים בקפה, ומסדרים אותם בתבנית בשכבה אחת.
- 3. מקציפים את השמנת המתוקה, את הפודינג, ואת הסוכר (לא חייבים), עד שנהיית קצפת אחידה.
- 4. מורחים שכבה אחת של קצפת על הביסקוויטים שבתבנית.
- 6. טובלים ביסקוויטים בקפה, שמים שכבה על הקצפת, שמים קצפת על הביסקוויטים, ככה כמה פעמים שאפשר (מסיימים עם שכבה של קצפת למעלה).
- 7. שמים במקרר לשעתיים וחצי בערך.