לחוח תימני אסלי
אוורירי, נימוח וממכר במיוחד: לחם הלחוח התימני הוא קל מאוד ומהיר מאוד להכנה, ולכן מומלץ מאוד להכין אותו בבית. לילדים אפשר לספר שזהו סוג מיוחד של פנקייק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 קילו קמח
- 7 כוסות מים
- 2 כפות שמרים יבשים
- 2 כפות מלח
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים עד שלא יהיו גושים. נותנים לתערובת לתפוח.
- 2. מחממים מחבת טפלון הופכים את המחבת מתחת לברז מים קרים ומחזירים לאש. משמנים את המחבת.
- 4. יוצקים בדומה להכנת פנקייק ואחרי כל יחידה חוזרים על הפעולה ומקררים את המחבת הפוך (לא מרטיבים).