וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחוח תימני אסלי

אוורירי, נימוח וממכר במיוחד: לחם הלחוח התימני הוא קל מאוד ומהיר מאוד להכנה, ולכן מומלץ מאוד להכין אותו בבית. לילדים אפשר לספר שזהו סוג מיוחד של פנקייק.

מתכון מאת: בת שבע,leviperetz@wella.co.il

לחוח במאפיית ויקטוריה, שוק הכרמל. אפיק גבאי,
לחוח במאפיית ויקטוריה, שוק הכרמל/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • 1 קילו קמח
  • 7 כוסות מים
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות מלח
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים עד שלא יהיו גושים. נותנים לתערובת לתפוח.
  • 2. מחממים מחבת טפלון הופכים את המחבת מתחת לברז מים קרים ומחזירים לאש. משמנים את המחבת.
  • 4. יוצקים בדומה להכנת פנקייק ואחרי כל יחידה חוזרים על הפעולה ומקררים את המחבת הפוך (לא מרטיבים).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully