- 1. קולפים את הגזרים ומגררים דק - בפומפייה או במעבד מזון.
-
- 2. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים את התבניות.
-
- 3. מקציפים במיקסר (או במיקסר יד) ביצים ו-2 סוגי סוכר, עד שמתקבלת קציפה בהירה ואוורירית. מוסיפים שמן ומקציפים עד שהתערובת אחידה. מוסיפים גזר ומקציפים קצרות, עד שנבלע בתערובת. מפסיקים את פעולת ההקצפה. אם רוצים, מוסיפים אגוזים/שוקולד צ'יפס ומערבבים.
-
- 4. מנפים מעל קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 5. מחלקים את התערובת בין התבניות. מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, או עד שהעוגות שחומות ויציבות למגע וקיסם הננעץ בהן יוצא יבש. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה סגורה.