וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט סביונים

חומרי הסלט אולי נראים מוזרים יחד ולא מתחברים זה לזה, אבל התוצאה הסופית טעימה מאוד. הכמויות לא מדויקות, שום דבר לא יקרה אם יהיה קצת יותר או פחות גזר או רכיב אחר.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

סלט סביונים  ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה
סלט סביונים ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 5-6 גזרים
  • 3-4 בצלים ירוקים
  • בערך 50-100 גרם פרחי ברוקולי קטנטנים, אפשר טריים או קפואים (אין צורך להפשיר)
  • כ-200 גרם משמשים מיובשים
  • 2-3 כפות גדושות מיונז (אני משתמשת במיונז 5% שומן)

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הגזר ומגררים במעבד מזון או בפומפייה.
  • 2. חותכים את הבצלים הירוקים לחתיכות קטנות. חותכים כל משמש לארבע.
  • 3. שמים את כל החומרים בכלי גדול בעל מכסה הדוק ומערבבים.
  • 4. מכסים ומכניסים למקרר ללילה (או 10 שעות בערך).
  • לפני ההגשה אפשר לקשט בבצל ירוק.
  • הערות:
  • * אין צורך לבשל את הברוקולי- במהלך השהייה במקרר הוא מתרכך.
  • * אין צורך להוסיף מלח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully