וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלית בשר טחון לבלינצ'ס

מתכון מתוך "ילקוט המרשמים" מאת סוניה הורביץ-טורקניץ.

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

בשר טחון. Artoday
בשר טחון

מצרכים למתכון

  • 300 גרם בשר מבושל
  • 1 בצל גדול
  • 1 ביצה שלוקה (קשה)
  • 3 כפות שמן
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 ביצה חיה (בלתי מבושלת)
  • 1 קופסה קטנה רסק עגבניות

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן.
  • 2. טוחנים במטחנה את הבשר, הבצל המטוגן והביצה השלוקה.
  • 3. מערבבים עם הביצה החיה והתבלינים.
  • 4. מחלקים ל-12 מנות וממלאים, בכף פלסטיק את החביתיות.
  • 5. מניחים את החביתיות בכלי אפייה משומן.
  • 6. יוצקים מעליהן רסק עגבניות מהול בחצי כוס מרק (המוכן מקובית מרק עוף).
  • 7. אופים בתנור חם כ-30 דקות ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully