פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מלית בשר טחון לבלינצ'ס

      מתכון מתוך "ילקוט המרשמים" מאת סוניה הורביץ-טורקניץ.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בשר טחון (Artoday)
      בשר טחון (Artoday)

      מצרכים

      • 300 גרם בשר מבושל
      • 1 בצל גדול
      • 1 ביצה שלוקה (קשה)
      • 3 כפות שמן
      • ½ כפית מלח
      • ½ כפית פלפל
      • 1 כפית אורגנו
      • 1 ביצה חיה (בלתי מבושלת)
      • 1 קופסה קטנה רסק עגבניות

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן.
      • 2. טוחנים במטחנה את הבשר, הבצל המטוגן והביצה השלוקה.
      • 3. מערבבים עם הביצה החיה והתבלינים.
      • 4. מחלקים ל-12 מנות וממלאים, בכף פלסטיק את החביתיות.
      • 5. מניחים את החביתיות בכלי אפייה משומן.
      • 6. יוצקים מעליהן רסק עגבניות מהול בחצי כוס מרק (המוכן מקובית מרק עוף).
      • 7. אופים בתנור חם כ-30 דקות ומגישים חם.

      עוד מתכוני פנקייק

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -