פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת קוקוס וקוסקוס במילוי קרם פטיסייר

      מתכון של אחוזת יערות הכרמל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגת קוקוס וקוסקוס של יערות הכרמל (יח
      עוגת קוקוס וקוסקוס של יערות הכרמל (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • לעוגה:
      • 250 מ"ל חלב (כוס)
      • 150 גרם סוכר
      • 1/3 כוס שמן קנולה
      • 250 גרם קמח
      • 125 גרם קוקוס
      • 125 גרם קוסקוס
      • כפית אבקת אפיה
      • לקרם:
      • ½ כוס חלב
      • מקל וניל
      • כף סוכר
      • 2 חלמונים
      • כף קורנפלור

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל החומרים לעוגה ואופים במשך 30 דקות בחום של 180-200 מעלות.
      • 2. מכינים את הקרם: מרתיחים בסיר קטן את החלב יחד עם מקל הוניל והסוכר.
      • 3. בכלי נפרד, מערבבים היטב את הקורנפלור והחלמונים.
      • 4. מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר עם החלב את תערובת הקורנפלור והחלמונים. ממשיכים לבשל עד לקבלת הקרם.
      • 5. מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים אותה באמצע לשתי שכבות. מורחים את קרם הפטיסייר על השכבה התחתונה ומניחים מעליו את השכבה העליונה.
      • ערכים תזונתיים לכל העוגה:
      • קלוריות: 2600 חלבונים: 127 גר' פחמימות: 327 גר' שומנים: 83 גר'

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -