וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת קוקוס וקוסקוס במילוי קרם פטיסייר

מתכון של אחוזת יערות הכרמל

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת קוקוס וקוסקוס של יערות הכרמל.
עוגת קוקוס וקוסקוס של יערות הכרמל

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • לעוגה:
  • 250 מ"ל חלב (כוס)
  • 150 גרם סוכר
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 250 גרם קמח
  • 125 גרם קוקוס
  • 125 גרם קוסקוס
  • כפית אבקת אפיה
  • לקרם:
  • ½ כוס חלב
  • מקל וניל
  • כף סוכר
  • 2 חלמונים
  • כף קורנפלור

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים לעוגה ואופים במשך 30 דקות בחום של 180-200 מעלות.
  • 2. מכינים את הקרם: מרתיחים בסיר קטן את החלב יחד עם מקל הוניל והסוכר.
  • 3. בכלי נפרד, מערבבים היטב את הקורנפלור והחלמונים.
  • 4. מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר עם החלב את תערובת הקורנפלור והחלמונים. ממשיכים לבשל עד לקבלת הקרם.
  • 5. מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים אותה באמצע לשתי שכבות. מורחים את קרם הפטיסייר על השכבה התחתונה ומניחים מעליו את השכבה העליונה.
  • ערכים תזונתיים לכל העוגה:
  • קלוריות: 2600 חלבונים: 127 גר' פחמימות: 327 גר' שומנים: 83 גר'

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully