- 1. מערבבים את כל החומרים לעוגה ואופים במשך 30 דקות בחום של 180-200 מעלות.
-
- 2. מכינים את הקרם: מרתיחים בסיר קטן את החלב יחד עם מקל הוניל והסוכר.
-
- 3. בכלי נפרד, מערבבים היטב את הקורנפלור והחלמונים.
-
- 4. מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר עם החלב את תערובת הקורנפלור והחלמונים. ממשיכים לבשל עד לקבלת הקרם.
-
- 5. מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים אותה באמצע לשתי שכבות. מורחים את קרם הפטיסייר על השכבה התחתונה ומניחים מעליו את השכבה העליונה.
-
- ערכים תזונתיים לכל העוגה:
- קלוריות: 2600 חלבונים: 127 גר' פחמימות: 327 גר' שומנים: 83 גר'