- 1. מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שיהיה בטמפרטורת החדר.
-
- 2. מחממים את שמן הזית בסיר, מוסיפים חצי מקוביות הבשר, מטגנים מכל הצדדים עד קבלת צבע חום, מוציאים לצלחת ומטגנים את הבשר הנותר.
-
- 3. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את היין והמים, מתבלים בפפריקה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה.
-
- 4. מוסיפים לסיר את הגזר, הסלרי ותפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, עד שהבשר ותפוחי האדמה רכים. מוסיפים את העגבניות ומשלים מספר דקות. מעטרים בפטרוזיליה ומגישים עם לחם טרי.