וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חציל ברוטב איגאי

מתכון של אליעזר לויה, מסעדת "הלניקה".

מתכון מאת: מערכת וואלה

חצילים. Artoday
חצילים

מצרכים למתכון

  • 4 חצילים קטנים-בינוניים
  • צ'ילי מתוק
  • 1/2 ליטר חומץ איגאי (ניתן להחליף בחומץ בלסמי)
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • 150 גרם סויה
  • 10 גבעולי רוזמרין קצוצים
  • 10 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את החציל לפרוסות עבות בעובי של כ 4 ס"מ.
  • 2. מטגנים בשמן עמוק עד ריכוך – כ-3-4 דקות. מסננים. מקררים 3-4 דקות.
  • 3. מניחים במרינדה למשך 24 שעות ומגישים. מומלץ להגיש על צזיקי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully