וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס נורמנדי

מתכון מאת: נאוה דיירי,fuxh2@walla.com

ברוקולי. Artoday
ברוקולי

מצרכים למתכון

  • חצי שקית של לקט ירקות נורמנדי מוקפא
  • שתי כוסות בצל קצוץ
  • שתי כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור טחון
  • 1 כף שבבי בצל מטוגן, או אבקת מרק בצל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 כף קמח רגיל
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
  • תבנית מאפינס עם 12 שקעים, משומנת

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.).
  • 2. מחממים במיקרוגל את הלקט במשך חמש דקות.
  • 3. חותכים את התפרחות הגדולות של הברוקולי והכרובית.
  • 4. מחממים במחבת את השמן, ומטגנים את הבצל עד
  • שהוא מזהיב. מוסיפים את הלקט ומערבבים היטב.
  • 5. מוסיפים את התבלינים ושבבי הבצל ומערבבים 2-3
  • דקות. מסירים מהלהבה ומצננים מעט.
  • 6. מוסיפים את יתרת החומרים. טועמים ומשפרים
  • את תיבול.
  • 7. יוצקים את הבלילה לשקעים בתבנית מאפינס
  • ואופים 30-25 דקות עד שהמאפינס מזהיבים. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully