- 1.קולים את הפלפלים על אש הכיריים, מסובבים עד שקליפתם משחירה כולה. בעודם חמים, מכניסים אותם לשקית ניילון, סוגרים אותה ונותנים להם "להזיע" בתוכה.
-
- 2. לאחר הקירור, מקלפים את הקליפה השחורה (לא מומלץ מתחת למים זורמים, כי זה מפחית את הטעם הקלוי).
-
- 3. חותכים לרצועות ומרחיקים את הליבה והגרעינים.
-
- 4. מסדרים שכבת פלפלים מנוקים בכלי בעל מכסה, עליה מפזרים מעט גרגרי פלפל שחור וזורים קצת מלח גס, ושוב שכבת פלפלים, מלח ופלפל, וכך הלאה עד שנגמרים הפלפלים.
-
- 5. מכסים את הכל בשמן זית, סוגרים את הכלי ומשהים 24 שעות במקרר (עד כמה שבועות).
-
- 6. מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, כך שהשמן שהתגבש במקרר יחזור למצב נוזלי.