וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק פלפלים צהובים

מתכון מאת: נורית רביץ,nurit_ravitz@walla.com

ירקות. Artoday
ירקות

מצרכים למתכון

  • 10 פלפלים צהובים
  • 4 גבעולי סלרי
  • בצל גדול
  • 4\5 שיני שום
  • רבע ח"ב חמאה
  • 8 כוסות מרק עוף
  • 3 עלי מרווה (רצוי לא חייב)
  • מלח,פלפל

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הפלפלים הבצל והשום לרצועות גסות.
  • 2. מטגנים בקצת שמן זית 3 דק את הפלפלים,בצל,שום ואת הגבעולי סלרי.
  • 3. שופכים את 8 כוסות המרק עוף פנימה ומוסיפים את המרווה.
  • 4. מבשלים עד שהפילפלים רכים (הסלרי הוא רק לטעם אז הוא לא צריך להיות רך).
  • 5. מוציאים את עלי המרווה ואת הסלרי, תוכנים ומסננים במסננת עם חורים קטנים.
  • 6. לנוזל המסונן מוסיפים את החמאה וממיסים וכך המרק מוכן (פלפל ומלח להוסיף לפי הטעם).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully