מרק פלפלים צהובים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 10 פלפלים צהובים
- 4 גבעולי סלרי
- בצל גדול
- 4\5 שיני שום
- רבע ח"ב חמאה
- 8 כוסות מרק עוף
- 3 עלי מרווה (רצוי לא חייב)
- מלח,פלפל
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הפלפלים הבצל והשום לרצועות גסות.
- 2. מטגנים בקצת שמן זית 3 דק את הפלפלים,בצל,שום ואת הגבעולי סלרי.
- 3. שופכים את 8 כוסות המרק עוף פנימה ומוסיפים את המרווה.
- 4. מבשלים עד שהפילפלים רכים (הסלרי הוא רק לטעם אז הוא לא צריך להיות רך).
- 5. מוציאים את עלי המרווה ואת הסלרי, תוכנים ומסננים במסננת עם חורים קטנים.
- 6. לנוזל המסונן מוסיפים את החמאה וממיסים וכך המרק מוכן (פלפל ומלח להוסיף לפי הטעם).