סלט כרוב ברוטב חרדל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרוב לבן קצוץ
- 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות (לא חובה)
- 1 בצל חתוך לקוביות
- חצי כוס סוכר
- לרוטב:
- חצי כוס שמן
- 5 כפות חומץ
- 1 כף מלח
- 2 כפות חרדל
- קורט פלפל שחור
- 1 כף סוכר
אופן ההכנה
- 1. שמים את הכרוב הפלפל והבצל החתוכים בקערה גדולה ומכסים בחצי כוס הסוכר.
- 2. מכינים את הרוטב: מרתיחים את כל מצרכי הרוטב יחד בסיר עד לקבלת תערובת אחידה ושופכים שעוד חם על הכרוב.
- 3. לכסות ולהשאיר במקרר לפחות 4 שעות אפשר גם למשך הלילה.