- 1. בסיר גדול שמים מים, שמן ומלח ומרתיחים יחד. כשרותח, שופכים לאט תוך ערבוב את הסולת. מבשלים כמה דקות תוך ערבוב, עד שהעיסה נפרדת מהדפנות (כדאי לטעום כדי לבדוק אם זה רך).
-
- 2. מרטיבים קצת במים את המגש, משטחים עליו את הסולת המבושלת בעודה חמה ומחליקים. מצננים קצת ומכניסים למקרר עד שמתקרר ומתגבש. כשקר, חותכים לריבועים. מגישים חם או בטמפ' החדר.
-
- מה עושים עם הריבועים? אפשר להגיש אותם כמו שהם, עם מרק עוף (זאת האופציה הקלאסית) או עם כל מרק אחר.
- אפשר לצרוב אותם במחבת פסים משומנת מעט או לטגן בחמאה עד הזהבה ולהגיש ככה, בלי כלום, או במרק או עם רוטב (למשל עגבניות).