וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטריות ברוטב טריאקי ובירה

פטריות ברוטב טריאקי ובירה של מסעדת ברוהאוס

מתכון מאת: מערכת וואלה

פטריות של הברוהאוס.
פטריות של הברוהאוס

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 500 גר' תערובת פטריות חתוכות (ירדן, פורטובלו, שמפיניון)
  • 80 גר' אגוזי קליפורניה קלופים
  • שמן סויה לטיגון
  • לרוטב:
  • 25 גר' סוכר חום
  • 75 גר' סוכר לבן
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 4 שיני שום טרי קצוצות דק
  • 3 כפות קטשופ (עדיף היינץ)
  • 1/4 כוס מיץ עגבניות
  • 1/4 כוס חומץ בן יין אדום
  • 1/4 כוס סויה
  • 1 כוס בירה לבנה
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ דק
  • לתערובת קורנפלור:
  • 14 גר' קורנפלור
  • 2/3 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: שמים את כל החומרים, מלבד תערובת הקורנפלור, בסיר על האש ומביאים לרתיחה.
  • 2. מנמיכים את האש ובקערה נפרדת מערבבים את תערובת הקורנפלור לבלילה.
  • 3. יוצקים לאט את בלילת הקורנפלור תוך כדי ערבוב לתוך הסיר ומבשלים עוד כ-5 דק'.
  • 4. מכבים את האש ושומרים חם.
  • 5. מרכיבים את המנה: מחממים מחבת כבדה ומוסיפים מעט שמן לטיגון.
  • 6. מוסיפים את תערובת הפטריות ומטגנים על אש גבוהה במטרה להשחים אותן כ-4 דק'.
  • 7. מוסיפים את האגוזים וכוס אחת מרוטב הטריאקי, מערבבים ביחד כדקה נוספת ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully