וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קינואה עם רוזמרין

הרוזמרין משתלב נפלא, אל תוותרו עליו.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה!

קינואה עם רוזמרין ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה!
קינואה עם רוזמרין ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 2/3 כוס קינואה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן
  • 2 שיני שום כתושות (אפשר להחליף בכפית אבקת שום, לטעם שום מעודן יותר)
  • 1 פלפל אדום קטן
  • עלים מגבעול רוזמרין אחד
  • 1/2 כפית מלח
  • כוס ורבע מים

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הקינואה ומניחים בצד לסינון.
  • 2. בסיר בינוני מחממים את שמן הזית. קוצצים דק את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה קלה ושקיפות. מוסיפים את הקינואה והשום ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות. קוצצים דק את הפלפל, מוסיפים לסיר ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות.
  • 3. מוסיפים את עלי הרוזמרין (אפשר לקצוץ אותם קצת לפני) והמלח. מוסיפים את המים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-קטנה, מכסים ומבשלים 15 דקות. כשמוכן, מורידים מהאש, מסירים מכסה, מאווררים קצת במזלג, מכסים ומשהים 10-15 דקות. מגישים חם או קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully