מקפא שמנת בטעם פירות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 מיץ פירות מרוכז קפוא של פריגת - מופשר ( מומלץ מנגו)
- 2 שמנת מתוקה
- 4 חלבונים
- 3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה
- 1. מפשירים את מיץ הפירות המרוכז.
- 2. מקציפים חלבונים + 3/4 כוס סוכר.
- 3. במקביל מקציפים את ה- 2 שמנת ומוסיפים את המיץ המופשר.
- לאחר ההקצפה בתנועות קיפול מוסיפים את החלבונים לתערובת השמנת.
- 4. שופכים לתבנית עגולה 28 ומכניסים למקפיא ל-8 שעות.
- כאשר המקפא מוכן אפשר להגיש אותו עם קצת סירופ שוקולד או פרי טרי ליד.