וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקפא שמנת בטעם פירות

מתכון מאת: שיר ורוני,GOZALIT8@WALLA.CO.IL

ירקות ופירות. ShutterStock
ירקות ופירות

מצרכים למתכון

  • 2 מיץ פירות מרוכז קפוא של פריגת - מופשר ( מומלץ מנגו)
  • 2 שמנת מתוקה
  • 4 חלבונים
  • 3/4 כוס סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מפשירים את מיץ הפירות המרוכז.
  • 2. מקציפים חלבונים + 3/4 כוס סוכר.
  • 3. במקביל מקציפים את ה- 2 שמנת ומוסיפים את המיץ המופשר.
  • לאחר ההקצפה בתנועות קיפול מוסיפים את החלבונים לתערובת השמנת.
  • 4. שופכים לתבנית עגולה 28 ומכניסים למקפיא ל-8 שעות.
  • כאשר המקפא מוכן אפשר להגיש אותו עם קצת סירופ שוקולד או פרי טרי ליד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully