וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה סלמון בשקית קוקי

סלמון הוא דג שנוטה להתייבש בבישול יתר ולניר פילוסוף מ"קייטרינג פילוסוף" יש דרך קלה לקבל את בשר הדג עסיסי, ללא צורך לגעת בדג ולסבול מריח בידיים.

מתכון מאת: ניר פילוסוף, מערכת וואלה

סלמון.
סלמון

מצרכים למתכון

  • 1 פילה סלמון קפוא
  • 1 שקית קוקי גדולה
  • 50 גר' חמאה חתוכה לקוביות
  • 4 שיני שום קלופות וקצוצות
  • ½ כוס עלי לואיזה קצוצים
  • 1 כף עלי תימין
  • ¼ כוס יין לבן
  • פלפל שחור גרוס ומלח

אופן ההכנה

  • 1. מומלץ להכניס את הדג ומרכיבי התיבול לשקית הקוקי יום לפני הבישול כך שהטעמים יספגו טוב יותר. ניתן לוותר על החמאה ולקבל מנה עשירה בחלבון ושומן בלתי רווי.
  • 2. מקלפים את עור הדג בעודו קפוא. מכניסים את הדג לשקית כשהצד שהיה עליו העור פונה כלפי מטה. מפזרים על פני בשר הדג את כל שאר המרכיבים וסוגרים טוב את השקית.
  • 3. מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומכניסים את הדג ל–18 דקות.
  • 4. מוציאים מהתנור וממתינים כ-2 דקות. חותכים את השקית ומעבירים לכלי מתאים להגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully